Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Dostępność
dostępne
(3)
nieokreślona
(2)
Placówka
Czytelnia
(5)
Autor
Grzebisz Witold
(2)
Barłowska Joanna
(1)
Brodziak Aneta
(1)
Domaradzki Piotr (nauki rolnicze)
(1)
Florek Mariusz (1968- )
(1)
Kowalczyk-Juśko Alina
(1)
Król Jolanta (zootechnik)
(1)
Kędzierska-Matysek Monika
(1)
Litwińczuk Anna
(1)
Litwińczuk Zygmunt (1950- )
(1)
Mika Augustyn (1935- )
(1)
Pasyniuk Eugeniusz Piotr
(1)
Podkówka Witold (1929- )
(1)
Podkówka Zbigniew
(1)
Skałecki Piotr
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(5)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Temat
Rośliny uprawne
(2)
Biopaliwa
(1)
Energetyka odnawialna
(1)
Sadownictwo
(1)
Surowce zwierzęce
(1)
Szczepienie roślin
(1)
Towaroznawstwo
(1)
Temat: czas
2001-
(2)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(2)
Podręcznki akademickie
(2)
Poradnik
(1)
5 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Książka uwzględnia wszystkie elementy wiedzy, które powinien posiadać producent rolny.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 63 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Książka uwzględnia wszystkie elementy wiedzy, które powinien posiadać producent rolny.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 63 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 62 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Poradnik przedstawia rózne sposoby rozmnażania roślin.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Książka zawiera niezbędne wiadomości z zakresu przemian biochemicznych, zachodzących w procesie fermentacji, opisuje także czynniki wpływające na intensywność tych przemian. Przedstawiono tu właściwości fizykochemiczne biogazu i metody poprawiające jego przydatność jako paliwa. Omówiono także surowce do produkcji biogazu, zasady ich magazynowania i przygotowania do fermentacji, sposoby szacowania wartości biogazowej surowców na podstawie ich składu chemicznego oraz zasady wykorzystania substancji pofermentacyjnej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 62 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej